9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-18:00

Stichting Dierenlot

Steun voor dierenhulporganisaties

Stichting Dierenlot trekt zich het lot van de dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulpverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierenasiels, specifieke opvangcentra of dierenambulance-organisaties. Nog veel te veel dieren in Nederland lijden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Deze dierenhulporganisaties hebben veelal financiële steun nodig voor voer, medicijnen, dierenartskosten, het uitvoeren verbouwingen, aanschaf van materieel of hulpmaterialen. Het zijn voorbeelden…

DierenLot dierenambulances

Maar ook transport is een vaak voorkomend probleem. Veelal rijden lokale organisaties rond met ambulances die qua onderhoud te duur worden om nog rijdende te houden. De kosten van reparaties stijgen vaak de pan uit. Ook bij dit probleem willen wij hulp bieden! Door geheel gratis onze eigen Dierenlot dierenambulances (in bruikleen) te geven. Stichting Dierenasiel Adventure heeft twee dierenambulances, zie deze website onder het kopje Ambulance.

 

Voor donateurs

De Kledingactie: het geven van oude nog bruikbare kleding, textiel en schoenen is een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland.

Geef ook uw oude nog bruikbare kleding aan dieren in nood. Voor u een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland. Zo ondersteunt u met een gift in de vorm van oude bruikbare kleding een dierenhulporganisatie bij u in de buurt!

Al uw herbruikbare kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! De gebruikte kleding, textiel en schoenen kunt u schoon en in dichtgebonden zakken doneren aan een van de dierenhulporganisaties die wij van harte ondersteunen. Alle bruikbare kleding, textiel en schoenen worden vervolgens verzameld, gesorteerd en daarna verkocht. Handdoeken, dekbedden en badlakens zijn natuurlijk altijd zeer nuttig voor ieder dierenhulpcentrum! Deze graag apart aanbieden.