9288 XB Kootstertille

Alle werkdagen :13:00-16:00 m.u.v woensdag. Zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

FAQ Pension

Jazeker, wij hebben de beschikking over een vriezer en koelkast. Het vlees kan dus bij ons bewaard en ontdooid worden.

Wij hebben vele manden dekbedden en kleden beschikbaar voor de honden. Indien gewenst mogen eigen spullen mee op eigen risico. Alle kleden en dekbedden gaan namelijk elke dag in de was, waardoor het voor kan komen dat een kleedje zoek raakt in onze grote voorraad. Voerbakken mogen mee als ze een speciale functie hebben, zoals anti-schrokbak. Een gewone voerbak hoeft niet mee, aangezien we elke dag al onze voer en waterbakken afwassen. Hierdoor kan het zijn dat de eigen voerbak zoek raakt in de voorraad.

Jazeker, wanneer uw hond medicatie krijgt kunt u dit aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat uw dier vervolgens de medicatie krijgt die hij of zij nodig heeft.

Dit is geen probleem, wij hebben genoeg speelvelden om ook honden die niet samen kunnen buiten te laten spelen.

‘S ochtends krijgen de honden hun eten, waarna ze even moeten rusten. Vervolgens gaan de honden (indien het weer het toelaat) spelen op de buitenvelden, in zorgvuldig samengestelde groepjes of alleen. Wanneer het slecht weer is, laten we de honden buiten plassen, waarna we de honden afwisselen op het binnenveld en verblijven ze in een binnenverblijf met buitenuitloop. Erg jonge honden of oude honden gaan tussen de middag even een dutje doen of eten en dan weer naar buiten. Aan het einde van de dag gaan de honden terug naar hun eigen verblijf, waarna ze weer eten krijgen. Na een drukke speeldag vallen alle honden rustig in slaap om de volgende dag weer nieuwe avonturen te beleven. Naast het spelen op de velden, wordt er ook gewandeld en met mooi weer wordt er gezwommen.