9288 XB Kootstertille

Alle werkdagen :13:00-16:00 m.u.v woensdag. Zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

Dierenpension

Dierenpension Adventure is een professionele opvang waar uw huisdier tot in de puntjes verzorgd wordt. De opvang kan voor één of enkele nachten zijn maar ook voor een langere periode. Ongeacht de periode die uw dier bij ons verblijft, doen wij ons uiterste best om uw huisdier een geweldige tijd te geven. Als u van huis bent, viert uw dier bij ons vakantie! Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gedrag, verzorging, medische handelingen en individuele behoeftes van zowel honden als katten. Wij werken met een vast team van dierverzorgers die uiterst bedreven zijn in hun vak en met veel liefde en passie uw dier onder hun hoede nemen. Onze ervaring, kennis, passie en kunde maakt dat wij bij uitstek geschikt zijn om voor uw trouwe maatje te zorgen.

Krijgt uw huisdier medicijnen of injecties? Uw huisdier is van harte welkom. Voor het geven van medicatie rekenen wij geen extra kosten. Heeft uw dier wegens omstandigheden speciale zorg nodig? Ook dan is uw dier welkom. Afhankelijk van de intensiteit van de extra zorg kunnen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Haal- en Brengtijden Honden

In het pension hanteren wij vaste haal-/brengtijden van de pensionhonden.
Van maandag t/m vrijdag kunt u uw dier ophalen of brengen tussen 07:30-09:30 uur en 16:00-18:00 uur en op zaterdag tussen 08:30-09:30 uur en 16:00-17:00 uur.

Buiten deze tijden is het pension niet toegankelijk voor halen en brengen, dit om zoveel mogelijk de rust te waarborgen voor de aanwezige dieren.

Bij ons geldt het motto: De hond lekker hond laten zijn. Dit betekent dat de honden met soortgenoten lekker buiten mogen ravotten, spelen en genieten. Een echte actieve vakantie! Bij dierenpension Adventure is ruimte voor 60 honden. Overdag spelen de honden in zorgvuldig samengestelde groepjes op 1 van onze 10 speelvelden. Heeft uw hond moeite met andere honden, of kan hij om een andere reden niet in de groep mee spelen? Dan krijgt hij een privé-binnenverblijf met patio en een aantal keer per dag de gelegenheid om van een individueel speelveld gebruik te maken.

Gedurende de dag zijn er verschillende aandachtsmomenten voor uw hond. Bijvoorbeeld tijdens het uitlopen, een balletje gooien op het speelveld en het voeren. Wanneer de honden na een dag spelen binnenkomen gaan ze handdoekschoon hun bed in. Dit wil zeggen dat ze, wanneer nodig, afgespoeld worden en gedroogd worden met een handdoek. Wij monitoren continu de gezondheid van uw hond en kunnen daardoor afwijkingen, zoals niet willen eten of oververmoeidheid, snel constateren en hierop inspelen door bijvoorbeeld andere voeding aan te bieden of een aantal rustdagen in te plannen voor uw hond.

 

Dagopvang

Naast pension bieden wij ook dagopvang aan voor uw hond(en). U brengt ’s morgens tussen 07:30 en 09:30 ( zaterdag vanaf 08:30) uw hond en haalt hem ’s middags tussen 16:00 en 18:00 weer op. Dit kunnen één of meerdere vaste dagen in de week zijn maar ook eenmalige dagopvang is mogelijk. U kunt dan onbezorgd een dagje weg of met een gerust hart naar uw werk terwijl uw dier een leuke dag heeft. Uw hond draait mee in het buitenspeelprogramma en ook kunt u upgrades bijboeken. De dagopvang is flexibel en buiten de schoolvakanties nog last minute te boeken. Komt u regelmatig? Dan kunt u in overleg buiten deze tijden uw hond brengen.
Uw hond kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht voor de dagopvang.

Verblijf

’s Nachts verblijft uw hond in een verwarmd individueel verblijf om zijn/haar rust te waarborgen. Honden uit 1 gezin kunnen natuurlijk wel samen slapen, hiervoor geven wij een samenslaapkorting.
Een royaal verwarmd binnenverblijf voorzien van een mand, kleden, voer- en waterbakken en een speeltje. De verwarming geschiedt middels vloerverwarming, in de zomer wordt de vloer gekoeld door koud water rond te pompen. Dit type verblijf is uitermate geschikt voor pups, senioren, honden die makkelijk overprikkeld raken en honden die door een handicap meer rust dienen te krijgen.

Upgrades

Tevens kunt u bij het verblijf van uw hond verscheidene upgrades bijboeken om zijn vakantie nòg leuker te maken. Denkt u hierbij aan:
  • Vleesmaaltijd
  • Wandelingen in/rondom het natuurgebied
  • Fietsen (in overleg)
  • Borstel-/knuffelbeurt(en)
  • Wasbeurt(en)
  • Diverse aantrekkelijke combi-arrangementen

De kosten van deze upgrades vindt u terug op de pagina ‘tarieven’. Geeft u a.u.b. bij het maken van uw reservering aan welke upgrades u wilt boeken.

Katten

Hier geldt het motto: ‘de kat is Koning’. Voor onze kattengasten hebben wij dan ook ruime huiskamers waar zij gezellig met soortgenootjes kunnen logeren. In deze huiskamer staat alles wat je thuis ook vindt en meer. Banken, kastjes, tafels, stoelen, kleden, krabpalen etc. In 1 kamer staat zelfs een heuse klimboom! Er zijn in alle kamers voldoende relax-, verstop-, speel- en klautermogelijkheden. Alle huiskamers zijn voorzien van vloerverwarming. In de zomer wordt hier koud water door gepompt zodat de katten een plek hebben om af te koelen. Daarnaast hebben een aantal huiskamers toegang tot hun eigen buitentuin, waar de katten heerlijk op expeditie kunnen en in de zon kunnen genieten. Alle tuinen zijn voorzien van een patio, geurig gras, een kruidentuin en een waterelement waar de katten uit kunnen drinken of mee kunnen spelen.

Is uw kat niet gecharmeerd van soortgenootjes, heeft hij/zij een speciaal dieet of wilt u graag dat uw kat niet bij andere katten verblijft? Wij hebben naast groepsverblijven ook individuele verblijven waar uw kat heerlijk van zijn/haar eigen kamer kan genieten.

Gedurende de dag zijn er een aantal aandachtsmomenten voor uw kat. Bijvoorbeeld tijdens het voeren en schoonmaken. Ook zijn er regelmatig vrijwilligers die invulling geven aan een knuffel- of speelkwartiertje .

Wij monitoren continu de gezondheid van uw kat en kunnen daardoor afwijkingen, zoals niet willen eten of stress, snel constateren en hierop inspelen door bijvoorbeeld andere voeding of ander verblijf te bieden.

Haal- en Brengtijden Katten

Pensionkatten kunnen tijdens openingstijden gebracht worden.