9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

Dierenpension Honden & Katten

Dierenpension Adventure is een professionele opvang waar uw huisdier tot in de puntjes verzorgd wordt. De opvang kan voor één of enkele nachten zijn maar ook voor een langere periode. Ongeacht de periode die uw dier bij ons verblijft, doen wij ons uiterste best om uw huisdier een geweldige tijd te geven. Als u van huis bent, viert uw dier bij ons vakantie!

Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gedrag, verzorging, medische handelingen en individuele behoeftes van zowel honden als katten. Wij werken met een vast team van dierverzorgers die uiterst bedreven zijn in hun vak en met veel liefde en passie uw dier onder hun hoede nemen. Onze ervaring, kennis, passie en kunde maakt dat wij bij uitstek geschikt zijn om voor uw trouwe maatje te zorgen.

Mocht uw geliefde huisdier onverhoopt medische zorg nodig hebben dan hebben wij 24/7 een ondersteunende dierenarts tot onze beschikking staan.

Honden

Bij ons geldt het motto: De hond lekker hond laten zijn. Dit betekent dat de honden met soortgenoten lekker buiten mogen ravotten, spelen en genieten. Een echte actieve vakantie! Bij dierenpension Adventure is ruimte voor 60 honden. Overdag spelen de honden in zorgvuldig samengestelde groepjes op 1 van onze 10 speelvelden. Heeft uw hond moeite met andere honden, of kan hij om een andere reden niet in de groep mee spelen? Dan krijgt hij een privé-binnenverblijf met patio en een aantal keer per dag de gelegenheid om van een individueel speelveld gebruik te maken.

Gedurende de dag zijn er verschillende aandachtsmomenten voor uw hond. Bijvoorbeeld tijdens het uitlopen, een balletje gooien op het speelveld en het voeren. Wanneer de honden na een dag spelen binnenkomen gaan ze handdoekschoon hun bed in. Dit wil zeggen dat ze, wanneer nodig, afgespoeld worden en gedroogd worden met een handdoek.
Wij monitoren continu de gezondheid van uw hond en kunnen daardoor afwijkingen, zoals niet willen eten of oververmoeidheid, snel constateren en hierop inspelen door bijvoorbeeld andere voeding aan te bieden of een aantal rustdagen in te plannen voor uw hond.

Het voeren gebeurt 2 maal per dag in de ochtend en de namiddag. Meerdere voederbeurten kunt u bij het maken van de reservering aanvragen. U kunt uw eigen voeding meegeven tijdens het verblijf, maar er kan ook meegegeten worden van het Adventure-menu. Hierbij is keuze uit 3 verschillende soorten voeding

  • Carocroc High Energy Een smakelijke krokante brok van goede kwaliteit. Wij voeren deze brok sinds jaar en dag in ons centrum en wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit. Door het hoge energiegehalte in de voeding kunnen de honden heerlijk actief zijn, zonder noemenswaardig gewichtsverlies. Carocroc wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de beste normen. Geschikt als u thuis een krokante brok voert zoals Pedigree, Royal Canin, Smolke, Hills, etc.
  • Impress Your Dog Active Een kwalitatieve geperste brok van Nederlandse bodem. Een jong merk wat hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Wat deze brok zo mooi maakt is de goed gebalanceerde samenstelling die vooral voor grote rassen van belang is. Ook deze brok heeft een hoog energiegehalte zodat de honden heerlijk kunnen spelen en ravotten zonder noemenswaardig gewichtsverlies. Geschikt als u thuis een geperste brok voert zoals Farmfood, Cavom, Kenner, etc.
  • Vers Vlees Wij bieden een verse vleesvoeding samengesteld door onze voedingsdeskundige. Deze vleesvoeding wordt gemaakt van vlees uit lokale slachthuizen en geselecteerd op hoogwaardige ingrediënten. Geschikt als u uw hond vers vlees voert of als verwenmaaltijd. Voor het geven van een vleesmaaltijd wordt een meerprijs gerekend. Deze kunt u terugvinden op de pagina ‘tarieven’.

’s Nachts verblijft uw hond in een verwarmd individueel verblijf om zijn/haar rust te waarborgen. Honden uit 1 gezin kunnen natuurlijk wel samen slapen, hiervoor geven wij een samenslaapkorting. Wij bieden u de keuze uit een standaardverblijf of een comfortverblijf.

Standaardverblijf: Een ruim verwarmd binnenverblijf voorzien van een mand, kleden, voer- en waterbakken en een speeltje. De verwarming geschiedt middels radiatoren. De tussenwanden bestaan uit panelen.

Comfortverblijf: Een royaal verwarmd binnenverblijf voorzien van een mand, kleden, voer- en waterbakken en een speeltje. De verwarming geschiedt middels vloerverwarming, in de zomer wordt de vloer gekoeld door koud water rond te pompen. De tussenwanden bestaan uit steen waardoor deze verblijven rustiger zijn dan de standaardverblijven. Dit type verblijf is uitermate geschikt voor pups, senioren, honden die makkelijk overprikkeld raken en honden die door een handicap meer rust dienen te krijgen.

Dagopvang

Naast pension bieden wij ook dagopvang aan voor uw hond(en). U brengt ’s morgens tussen 08:30 en 09:30 uw hond en haalt hem ’s middags tussen 16:00 en 17:00 weer op. Dit kunnen één of meerdere vaste dagen in de week zijn maar ook eenmalige dagopvang is mogelijk. U kunt dan onbezorgd een dagje weg of met een gerust hart naar uw werk terwijl uw dier een leuke dag heeft. Uw hond draait mee in het buitenspeelprogramma en ook kunt u upgrades bijboeken. De dagopvang is flexibel en buiten de schoolvakanties nog last minute te boeken. Komt u regelmatig? Dan kunt u in overleg buiten deze tijden uw hond brengen.

Uw hond kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht voor de dagopvang.

Upgraden

Tevens kunt u bij het verblijf van uw hond verscheidene upgrades bijboeken om zijn vakantie nòg leuker te maken. Denkt u hierbij aan:

  • Vleesmaaltijd
  • Wandelingen in het natuurgebied
  • Fietsen
  • Borstel-/knuffelbeurt(en)
  • Wasbeurt(en)
  • Volledige trimbeurt(en)
  • Diverse aantrekkelijke combi-arrangementen

De kosten van deze upgrades vindt u terug op de pagina ‘tarieven’. Geeft u a.u.b. bij het maken van uw reservering aan welke upgrades u wilt boeken.

Katten

Hier geldt het motto: ‘de kat is Koning’. Voor onze kattengasten hebben wij dan ook ruime huiskamers waar zij gezellig met soortgenootjes kunnen logeren. In deze huiskamer staat alles wat je thuis ook vindt en meer. Banken, kastjes, tafels, stoelen, kleden, krabpalen etc. In 1 kamer staat zelfs een heuse klimboom! Er zijn in alle kamers voldoende relax-, verstop-, speel- en klautermogelijkheden. Alle huiskamers zijn voorzien van vloerverwarming. In de zomer wordt hier koud water door gepompt zodat de katten een plek hebben om af te koelen. Daarnaast hebben een aantal huiskamers toegang tot hun eigen buitentuin, waar de katten heerlijk op expeditie kunnen en in de zon kunnen genieten. Alle tuinen zijn voorzien van een patio, geurig gras, een kruidentuin en een waterelement waar de katten uit kunnen drinken of mee kunnen spelen.

Is uw kat niet gecharmeerd van soortgenootjes, heeft hij/zij een speciaal dieet of wilt u graag dat uw kat niet bij andere katten verblijft? Wij hebben naast groepsverblijven ook individuele verblijven waar uw kat heerlijk van zijn/haar eigen kamer kan genieten.

Gedurende de dag zijn er een aantal aandachtsmomenten voor uw kat. Bijvoorbeeld tijdens het voeren en schoonmaken. Ook zijn er regelmatig vrijwilligers die invulling geven aan een knuffel- of speelkwartiertje . Wij monitoren continu de gezondheid van uw kat en kunnen daardoor afwijkingen, zoals niet willen eten of stress, snel constateren en hierop inspelen door bijvoorbeeld andere voeding of ander verblijf te bieden.

Het voeren gebeurt 2 maal per dag in de ochtend en namiddag. U kunt uw eigen voeding meegeven, maar uw kat kan ook mee eten van het Adventure-menu. Dit bestaat uit Carocroc Lamb of Carocroc Chicken. Wij voeren deze brok sinds jaar en dag in ons centrum en wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit. Carocroc wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de beste normen en kwaliteitseisen.

Medicijnen of speciale zorg

Krijgt uw huisdier medicijnen of injecties? Uw huisdier is van harte welkom. Voor het geven van medicatie rekenen wij geen extra kosten. Heeft uw dier wegens omstandigheden speciale zorg nodig? Ook dan is uw dier welkom. Afhankelijk van de intensiteit van de extra zorg kunnen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.