9288 XB Kootstertille

Alle werkdagen :13:00-16:00 m.u.v woensdag. Zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

Lizzy

Op 3 december is onze lieve Labrador Lizzy bevallen van 7 prachtige pups, 2 reutjes en 5 teefjes. ALLE PUPS ZIJN GEPLAATST.

Moeder Lizzy is een blonde Labrador Retriever met stamboom. Haar heupen en ellebogen zijn geröntgend en zij is helemaal vrij van HD en ED bevonden. Haar röntgenfoto’s zijn in te zien bij ons.
Vader Guus is een bruine Labrador zonder stamboom. Ook zijn heupen en ellebogen zijn geröntgend en hij is helemaal vrij bevonden.
Alle pups zijn zwart.

Ons doel is gezonde, lieve, sociale puppies te fokken. Lizzy heeft een heel vrij en open karakter en wij vinden het belangrijk dat dit doorgegeven wordt aan de pups. Daarom hebben wij (naast de keuring op HD en ED) de focus in de zoektocht naar een dekreu gelegd op eenzelfde soort karakter als dat van Lizzy, en niet zozeer op het wel of niet aanwezig zijn van een stamboom. Dit vonden wij in de altijd vrolijke Guus!

De pups groeien op bij ons in het bedrijf waar ze veel meekrijgen van de dagelijkse gang van zaken. Ze maken kennis met veel verschillende mensen en dieren en raken gewend aan diverse geluiden. Alle pups zijn supervriendelijk en speels.

De pups mogen vanaf 26 januari verhuizen naar hun 4-ever home!
Zij zijn dan in het bezit van een Europees paspoort, chip, hun eerste inenting en een gezondheidsverklaring. Tevens worden zij elke 2 weken ontwormd. Daarnaast krijgen ze een puppy-pakketje mee met daarin brokjes die ze gewend zijn, een dekentje met nestgeur en een speeltje uit het nest.

Voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak tel: 0512-330001 of mail naar info@dierenpensionadventure.nl