9288 XB Kootstertille

Alle werkdagen :13:00-16:00 m.u.v woensdag. Zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

Fokken

Wist u dat Dierenwelzijnscentrum Adventure, naast een asiel en pension, ook een kleinschalige hondenfokkerij is?

Sinds 2021 houden wij ons actiever bezig met het fokken van honden met stamboom, in het bijzonder Shih Tzu’s. Shih Tzu’s zijn gezelschapshonden die hun oorsprong vinden in Tibet, waar ze populair waren bij leden van het Chinese Hof. De Shih Tzu is door ons geliefd vanwege het vrolijke karakter, hoge knuffelgehalte en hun relaxte persoonlijkheid. Daar komt bij dat een aantal van ons ook persoonlijke ervaring heeft met het ras waardoor wij uit eigen ervaring nog enthousiaster kunnen zijn.

In samenwerking met Shih Tzu fokker Pinosworld in Odijk zijn we gestart met het fokken van onze eerste nestjes. Deze fokker is al jaren een entiteit in de Shih Tzu wereld en heeft menig Nederlands (jeugd)kampioenen voortgebracht.

Al onze ouderdieren zijn getest op erfelijke afwijkingen. Wij fokken uitsluitend volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer met als doel gezonde, mooie en vooral leuke pups!

 

 

Inmiddels hebben wij ook de basis gelegd om in de toekomst met de Golden Retriever en de Labrador Retriever te kunnen fokken. U zult Labrador Lizzy en Golden Retriever Kailey bij ons tegenkomen. Zij groeien lekker op in de thuissituatie bij onze medewerkers en mogen tijdens werktijd Adventure onveilig maken.

Mocht u interesse hebben in een pup, dan kunt u contact opnemen met ons via 0512-330001 of mailen naar info@dierenpensionadventure.nl