9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

2021 – Nummer 2

Een dag uit het leven van Adventure….

Twee keer per jaar organiseert Stichting Dierenlot landelijke beneficiant dagen voor aangesloten organisaties. Vanwege COVID-19 is er afgelopen jaar niets georganiseerd op de locatie van Dierenlot in Arkel. Ik kan je vertellen dat het een machtig mooi gezicht is, als alle Dierenlot Dierenambulances zich verzamelen op de parkeerplaats. Terwijl de genodigden dan worden vermaakt met cursussen, seminars, lekker eten en snacks, dieren en ander vermaak, dan krijgen alle ambulances een kleine onderhoudsbeurt en worden de zomer- of winterbanden vervangen voor de winter- of zomerbanden 😉 😊
Gelukkig mochten we afgelopen tijd wel gratis artikelen ophalen in Arkel, zoals dierenvoer, houtkorrel en grit. Het liefst wel zoveel mogelijk (ambulance vol) op 1 dag. Een reis van Kootstertille naar Arkel is voor ons toch gauw 2,5 uur rijden en dat is alleen de heenreis…en dan moet je nog terug. Maar absoluut de moeite waard! Alle spullen worden gedoneerd door mensen die Stichting Dierenlot en aangesloten dierenasiels een warm hart toedragen. En als verrassing kregen we begin maart een brief van Dierenlot dat het opgehaalde geld, in 2020, van sponsoren verdeeld wordt onder de aangesloten erkende organisaties. Dat betekend in ons geval dat wij €2000,- mogen besteden aan een zelfgekozen doel en nog eens €1000,- per dierenambulance krijgen voor de brandstof. Via deze weg wil ik dus de mensen bedanken die Stichting Dierenlot en hun lokale dierenasiel steunen!!!
Men kan ons ook rechtstreeks sponsoren door “Vriend van… het Dierenasiel” te worden voor maar €26,- per jaar of een eenmalige donatie te doen. Op onze website staat hoe je dat kunt doen, www.dierenpensionadventure.nl . Zodra het doel bekend is dan laat ik jullie dit in één van de volgende columns natuurlijk weten.

Voor diegenen die Stichting Dierenlot (nog) niet steunen maar wel nieuwsgierig zijn wat zij doen, bijgevoegde website bevat alle informatie www.dier.nu of haal een gratis nieuwsbrief op bij onze receptie. Daar liggen ook deurstickers #samenvoordieren en meer informatie omtrent dieren.

Tot de volgende keer!

Groetjes Claudia

Ivanka
Rover