Dagopvang voor uw hond!

De zomervakantie is helaas alweer voorbij en het ‘normale’ leven staat weer op de stoep. Weer tijd om aan het werk en naar school te gaan.
De kleintjes gaan weer naar de crèche, maar wat doet u met uw hond?
Bij dierenpension Adventure kunt u uw hond voor 1 of meerdere dagen in de week een dagje spelen bieden! Het is met onze carpoolservice mogelijk uw hond 's ochtends op te laten halen*, maar zelf brengen mag natuurlijk ook! Wij vermaken uw trouwe viervoeter de hele dag met andere soortgenoten, spelen, groepswandelingen en (als het weer het toelaat) zwemmen.
Wilt u voor uw hond nèt dat beetje extra? Dierenpension Adventure biedt verscheidene upgrades zoals privé-wandelen, een knuffel- of borstelsessie, wasbeurt of een heerlijk hondenijsje!
’s Middags na het werk haalt u uw hond heerlijk voldaan weer op, of u laat hem/haar thuisbrengen met onze carpoolservice*.  Zo kunt u thuis op uw gemak genieten van een welverdiend wijntje, wetende dat uw hond een topdag gehad heeft!

Benieuwd geworden? Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen via info@dierenpensionadventure.nl of bellen naar 0512-330001 (tussen 13:00 en 16:00). Wij laten u tijdens een rondleiding graag zien hoe wij onze dagopvang vormgeven en wat de mogelijkheden voor u en uw hond zijn!

*Voor dagopvang is deze service alleen mogelijk voor de dorpen Kootstertille, Jistrum, Twijzel, Drogeham en Buitenpost.

Reageren is niet mogelijk.

Pin It on Pinterest

Share This