9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

2020 – Nummer 3

Een dag uit het leven van Adventure…

Het Corona-virus heeft ook impact gehad op ons bedrijf de afgelopen maanden. Alle mensen die verplicht thuis moesten werken en honden en/of katten hebben die hielden hun huisdier ook gezellig thuis. Dat is zeker gezellig maar daardoor hadden wij in de eerste 2 maanden, waarbij we altijd ongeveer 16 dagopvangers per dag hadden, geen dagopvangers meer. Gelukkig was er ook niet veel animo in ons asiel. De overnachting van uw huisdier helpt ons ook de asieldieren verzorgen, voor elke nacht dat u hond of kat verblijft in het pension gaat er €1,- naar het asiel. 
Oké, tijd over…gelukkig hadden we veel materiaal in huis liggen waardoor we met de tijd die we nu hadden gekregen een aantal zaken af konden maken of opnieuw konden inrichten. Wellicht heeft u het al gezien, onze voorgevel van het bedrijf is vervangen waardoor ons logo er nog beter uit komt. Er zijn nieuwe plantenbakken gerealiseerd en eind juni komt er een kraan zodat we de nieuwe zwempoeltjes in de velden (opnieuw) kunnen uitgraven en de plantenbakken kunnen vullen met de aarde. Het grote zwembadveld wordt opnieuw leeggehaald en ingericht met een zeil en natuurlijk water. Onder begeleiding van onze medewerkers kunnen Onze Vakantiegasten dan lekker zwemmen. Bij de plantenbakken wordt het grasveld met de appelboom schoon getrokken zodat we een leuk zitje kunnen maken voor mens en dier. Elk nadeel heeft zijn voordeel in de corona-periode want ook ik heb het bakken van taarten, cakes en brood (opnieuw) ontdekt. De peren- en appelbomen en mijn nieuw aangelegde moestuin met tomaten, prei, kiwi, druif, pompoen en aardappel ben ik van plan om te gaan gebruiken in mijn baksels. Dus wellicht als u straks op ons nieuwe zitje plaats neemt, de hond een bak water krijgt, kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een stukje appelcake. Ik moet u wel zeggen…dit is mijn toekomstdroom. Mijn hoofdtaak in het bedrijf is de administratie en de media bijwerken zoals de website, Instagram, facebook en twitter maar wellicht kan ik dit uitbreiden met lekkere gezonde taarten, cakes, jam etc. 😊

Nu de landen groen licht geven voor de vakanties, binnen- en buitenland, hopen we dat de honden en/of katten weer bij ons vakantie komen vieren. Niet alleen buiten wordt er gewerkt aan het terrein maar ook binnen. De nieuwe bedrijfskantine is afgelopen periode gerealiseerd en de 3 grijze rood staarten hebben nu een mooie buitenvlucht gekregen waarbij ze ook binnen kunnen zitten.
Met een bedrijf en ruimte zoals wij hebben blijf je altijd wel bezig, of het nu druk is of niet. Als je net hebt gemaaid en het regent weer een paar dagen kun je weer opnieuw beginnen en daar we het allemaal zelf doen wordt je er weleens moedeloos van…maar we mogen niet klagen. In 10 jaar tijd hebben we toch een mooi bedrijf gerealiseerd van binnen en buiten.

480

Foto van onze nieuwe voorgevel met op de voorgrond Jessica, Dierenlot-fiets en de hond van Marije.