9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-17:00

2020 – Nummer 2

Een dag uit het leven van Adventure….

Het Corona-virus heeft ook impact op ons bedrijf. Nu de maatregel is getroffen dat mensen in ieder geval t.m. 6 april thuis moeten blijven, betekent dat voor ons dat onze Gasten, honden voornamelijk, niet meer zo snel een dagje komen spelen en dat vakanties (alvast) worden geannuleerd. Dus via deze column een oproep… Extra diensten in de zorg of een ander vitaal beroep? Ziek thuis? Thuisisolatie? Geen tijd om naast de kinderen ook nog de hond te vermaken? U kunt bij Dierenpension Adventure terecht om uw hond even lekker te laten rennen en vliegen en daarbij zelf de handen vrij te hebben. Dit kan zowel in de dagopvang als met een logeerpartij. Uw hond kan bij ons in groepsverband (of alleen) lekker spelen en hond zijn. Wij vermaken uw hond en zorgen dat hij de tijd van zijn leven heeft!  Voor reserveringen t/m 6 april (of langer als de maatregelen van de overheid langer van kracht blijven) rekenen wij slechts €10,- per overnachting per hond i.p.v. de normale €14,-. Hiermee willen we mensen die door de maatregelen in de problemen komen met hun hond tegemoet komen. Ook geldt tot die tijd dat we bij 4 maal dagopvang, de 5e keer gratis aanbieden. Niet in staat om uw hond te brengen? Voor slechts €5,- kunnen we uw hond ophalen of thuisbrengen. Deze mogelijkheid geldt bij logeerpartijen van minimaal 5 dagen en binnen een straal van 20 km. Zelf uw hond brengen, maar komt u liever niet in contact met ons om uw risico te beperken? Wij hebben speciale verblijven waar u uw hond in kunt zetten. Deze ruimte kunt u betreden zonder contact met ons te hebben. Wij kunnen uw dier hier weghalen zonder contact met u te hebben. Ons personeel is volledig op de hoogte van alle te nemen maatregelen omtrent het besmettingsgevaar alsook de te volgen desinfectie maatregelen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@dierenpensionadventure.nl of bel ons tussen 13:00 en 16:00 via tel.: 0512-330001.   

Nog een belangrijke mededeling, mocht u uw huisdier brengen ten tijde van het Corona-virus, wij hanteren de volgende maatregelen omtrent de hygiëne:

– Uiteraard gelden bij ons de standaardmaatregelen zoals gesteld door het RIVM;

– U kunt uw handen desinfecteren bij de daarvoor bestemde handpomp bij ons in het pand;

– Eigen spullen van uw huisdier nemen wij op dit moment niet aan;

– Eigen voeding van uw hond of kat nemen wij wel aan. Het liefst in een afsluitbare ton. De voerton wordt van buiten gedesinfecteerd bij het brengen van uw huisdier. Wanneer uw huisdier weer naar huis gaat desinfecteren wij de voerton nogmaals voor uw veiligheid.

– Donaties in de vorm van spullen, voeding, etc. nemen wij op dit moment niet aan. Donaties in de vorm van geld zijn altijd welkom.

Volg ons ook op Instagram, Twitter, Website of Facebook voor het laatste nieuws en foto’s van het wel en wee binnen ons bedrijf. Bijgeleverde foto’s zijn enkele Gasten van de voorjaarsvakantie jl.