9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-18:00

2018 – nummer 5

Een dag uit het leven van Adventure….

….De samenwerking met een nieuwe trimsalon: Viervoeters van Martje Wedzinga. Deze dame heeft in het verleden bij ons in het Dierenwelzijnscentrum stage gelopen en is na haar studie dierverzorging een trimopleiding gaan doen. Met Martje hadden we een goede stagiaire in huis dus de keuze was zeer snel gemaakt toen wij op zoek gingen naar een nieuwe goede trimmer. Martje is met haar trimsalon aanwezig op onze Kerst Open Zaterdag. Ja, ook dit jaar vieren wij weer Kerst met Onze Asiel- en Pensiondieren.

Op vrijdagavond 14 december van 18:00-21:00 en zaterdag 15 december van 11:00-16:00 hebben wij Open huis en is er van alles te doen voor het gezin en hun huisdieren.  Dit is nu ook het derde jaar dat wij kerstpakketten verkopen voor uw kat of uw hond, dit jaar kunt u ook kiezen voor een kerstpakket  voor de gevoelige hond, deze is dan gebaseerd op  lam, zalm of eend. Deze kerstpakketten zijn via de webwinkel te bestellen en op te halen vanaf 14 december  t/m 24 december. Voor elk verkocht kerstpakket sponsoren wij een kerstpakket voor Onze Asieldieren. Als de Nijsmoune uitkomt dan de Dierenlotdag weer geweest. Twee keer per jaar organiseert Stichting Dierenlot een bijeenkomst voor iedereen die werkzaam is  ( als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sector. Speciaal georganiseerd  voor dierenhulporganisaties die samenwerken met Dierenlot met als één doel: met elkaar nog beter en meer gewonde verwaarloosde, afgedankte of mishandelde dieren in Nederland te helpen. Afgelopen dierendag was het Dierenasiel niet bij de Jumbo in Surhuisterveen maar stonden wij als Dierenwelzijnscentrum Adventure, 1 dierenambulance en Impress Your Dog leverancier op het WK Dogfrisbee in Houtigehage, georganiseerd door Fly ‘m High.

Bij verkoop van Impress Your Dog kon er ook kans worden gemaakt op een gigantische ‘handmade’ hondenknuffel, en deze is gewonnen door onze PensionGast  genaamd Bink. Zowel Impress Your Dog als Carocroc zijn bij ons te koop en u spaart automatisch voor een gratis zak voer ( u kunt er jaren over doen als het moet 😉 ). Bent u niet in de gelegenheid om onze Kerst Open Dagen te bezoeken, misschien moet u dan eens in januari 2019 afreizen naar Utrecht, naar de vakantiebeurs. Daar zullen wij voor het eerst als Dierenwelzijnscentrum staan, enerzijds als wat komt er allemaal bij kijken als de hond meegaat  op vakantie en anderzijds wat zijn de mogelijkheden als de hond thuisblijft. Ook staan we er met een dierenambulance, voor informatie over zwerfdieropvang maar ook wat gebeurd er als uw huisdier ziek wordt in een vakantieland en waar moet u dan aandenken.  Als u deze column gaat lezen staan we aan het begin van een drukke maand: Kerst Open dagen 14 & 15 december, de Kerstvakantie met veel PensionGasten en dan extra drukte rond Oud & Nieuw, alle dieren die niet van vuurwerk houden verblijven dan bij ons. En na het Gelukkig Nieuwjaar wensen voor 2019 zijn wij in Utrecht , van 10 t/m 13 januari op de Vakantiebeurs.

#Adventuretip: Lange dag van huis? Breng uw hond naar de Adventure crèche. Wij vermaken uw trouwe viervoeter de hele dag met soortgenoten, spelen, groepswandelingen en als het weer toelaat zwemmen. U kunt uw hond brengen tussen 07:30-09:30 en ophalen tussen 16:00 en 18:00. U naar uw werk, uw hond naar Adventure vanaf slechts €7,50 per dag!

En bijna vergeten… We hebben tegenwoordig een hondenuitlaatfiets. Sommige honden hebben  extra beweging nodig en met inzet van deze fiets kunnen zij nog beter hun energie kwijt en ze bouwen ook nog eens conditie op.