9288 XB Kootstertille

ma-vrij: 13:00-16:00 zaterdag: 10:00-16:00

Halen en Brengen

ma-vrij 07:30-09:30 / 16:00-18:00 zaterdag 08:30-09:30 / 16:00-18:00

2017 – nummer 1

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

Een dag uit het leven van Adventure…..

Voor wie op onze Kerst Open Dagen is geweest, weet dat ze een succes waren. Voor het eerst dit jaar verkochten wij kerstpakketten voor huisdier(en). Er was keuze uit een kerstpakket voor de grote-, middelgrote- en kleine honden en katten. Deze pakketten werden met zorg samengesteld door Joyce, onze beheerdster. Deze actie werd ook gehoord door Omrop Fryslân en op 22 december 2016 in de ochtend werden Joyce en een medewerker geïnterviewd over deze geweldige actie. Van ieder pakket wat verkocht werd, werd er 1 door ons gedoneerd aan de asieldieren zodat zij ook konden genieten van een fijne kerst.

Een dag uit het leven van Adventure…..uw hond komt een dag bij ons vakantie vieren!

Naast een langdurige vakantie voor uw dier, kunt ook de hond voor een dag brengen omdat u moet werken of een uitje heeft. Hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst maken wij kennis met u en uw hond, middels een rondleiding. Samen kunnen jullie dan een kijkje achter de schermen krijgen en vertellen we u en uw hond wat de rituelen zijn binnen onze dagopvang of een langdurige vakantie in ons pension inhoudt. Als het voor iedereen goed voelt dan maken we de reservering in orde en zien we uw hond graag verschijnen op de gereserveerde datum. Een voorbeeld: uw hond heet Kyra en komt woensdag 11 januari 2017.

Op woensdag 11 januari tussen 09:00 en 10:00 uur brengt u Kyra voor een dagje spelen. (Uit verhalen van klanten hebben we begrepen dat als de hond vaker komt spelen dat zij aan het begin van de Alde Dyk al de auto “afbreken” omdat zij weten waar ze heen gaan.) Bij de balie vertelt u eventuele bijzonderheden over Kyra, of zij met andere honden kan en u levert haar paspoort of vaccinatieboekje in. Normaal eten honden tijdens een dagopvang thuis maar als u aangeeft dat Kyra tussen de middag ook moet eten dan kan dit. Eén van de medewerkers neemt Kyra van u over en brengen haar naar het hondenpension. Als Kyra vaker komt dan weten we al of Kyra in een bepaalde groep past maar komt zij voor het eerst dan bekijken we welke honden wij hebben zitten die dag en of zij erbij past. Het weer bepaalt of Kyra die dag buiten of binnen speelt. Wij hebben in totaal 10 velden waar honden kunnen spelen, 3 daarvan zijn binnen. De binnenvelden hebben vloerverwarming. Als Kyra voor het eerst in de groep komt, bekijken we hoe andere honden op haar reageren en als alles goed gaat dan is dat haar gezelschap voor die dag. Een hond blijft 5 tot 6 uur spelen in het veld, tenzij het een senior of een puppy is dan is daar een ander programma voor samengesteld. Tussen half 4 en 4 uur worden de honden van de velden gehaald en diegenen die op vakantie zijn verblijven in hun standaard- of comfortverblijf. De dagopvangers blijven nog op een veld totdat ze worden opgehaald.Tenslotte haalt het baasje van Kyra haar weer tussen 16:00 en 17:00 uur op.

Waarom zou u kiezen voor zo’n dagopvang? U bent aan het werk of een dag op stap en dan heeft de hond een lekkere uitlaatklep waar hij zijn energie kwijt kan. De hond hoeft niet de hele dag opgesloten te worden tot u weer thuis bent en de hond heeft een sociale omgang met andere honden en mensen. Wilt u kennis maken en een rondleiding? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

[/mp_span]

[/mp_row]