Pension

Dierenpension

Dierenpension Adventure verzorgt de opvang van uw huisdier als u langer van huis bent. Deze opvang kan voor één of enkele nachten zijn maar ook voor een langere periode. Het maakt niet uit hoe lang uw dier komt logeren, wij doen ons uiterste best om uw huisdier een geweldige tijd te geven. Als u van huis bent, heeft uw huisdier bij ons het vakantiegevoel.
Bij ons kunt u kiezen welk verblijf u wenst voor uw hond. Immers als u een vakantiehuisje boekt kunt u ook kiezen welke luxe u wilt.

Er zijn twee type verblijven die u kunt kiezen voor uw hond(en) namelijk: standaard en comfort.

Standaard houdt in: een ruime binnenkennel met buitenkennel.
Comfort wil zeggen dat uw hond in een huiskamer verblijft die doet denken aan thuis.

Voor mensen met meerdere honden (waarvoor u één verblijf wenst) is ons pension naast de diervriendelijkheid en activiteiten voor de honden ook nog eens financieel aantrekkelijk.
Onder het kopje tarieven kunt u daarover meer lezen.

Voor onze kattengasten hebben wij een ruime huiskamer waar zij kunnen logeren. In deze huiskamer hebben wij de thuissituatie zoveel mogelijk nagebootst en is dan ook ingericht zoals een echte huiskamer. Daarnaast is zijn er voldoende speel- en klautermogelijkheden zodat uw viervoeter zich niet hoeft te vervelen.

Halen & Brengen

In de ochtend: 09:00-10:00

In de middag: 16:00-17:00

Dagopvang

Naast pension bieden wij ook dagopvang aan voor uw hond(en). U brengt 's morgens uw hond en haalt hem 's avonds weer op. Dit kunnen één of meerdere vaste dagen in de week zijn maar ook eenmalige dagopvang is mogelijk. U kunt dan onbezorgd een dagje weg of met een gerust hart naar uw werk terwijl uw dier een leuke dag heeft. Uw hond draait gewoon mee in het programma en kan deelnemen aan de activiteiten, lekker buiten spelen op onze speelvelden of genieten van persoonlijke aandacht tijdens een lange wandeling.

De dagopvang is flexibel en vaak nog last minute te boeken. De tijden voor halen en brengen worden in overleg vast gesteld. Uw hond kan van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht voor de dagopvang.

Komt uw hond een vaste dag in de week of meerdere dagen per week? Vraag naar ons aantrekkelijke abonnement waardoor u kosten kunt besparen.

bigstockphoto_Beagle_Hound_Dog_1055134

Speciale zorg

Krijgt uw huisdier medicijnen, injecties of heeft hij aangepaste zorg nodig? Uw huisdier is van harte welkom. Er is elke dag een gecertificeerde paraveterinair dierenarts assistent aanwezig en wij hebben een nauwe samenwerking met onze dierenarts. Voor deze speciale zorg rekenen wij geen extra kosten.

Als u van huis bent, heeft uw huisdier bij ons het vakantiegevoel

 

Logo_150

Pin It on Pinterest

Share This